AYDIN BOZDOĞAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Müdürler Kurulu toplantıları gerçekleştirildi.

             İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet MADRAN  Başkanlığında, Şube Müdürleri  Sayın Yalçın KARAKAYA , Mehmet Barış ÇEVİK ve İlçemizde bulunan  Okul/Kurum Müdürlerinin katılımıyla, 31/01/2019  Perşembe  günü Bozdoğan Anadolu Lisesi i konferans salonunda, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.  Dönem Başı  Müdürler Kurulu  toplantıları  gerçekleştirildi.  
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.  Dönem Başı  Müdürler Kurulu  toplantıları  gerçekleştirildi.

                  Toplantı; saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’mızın okunmasının ardından başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet MADRAN’ın in açılış konuşmasıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet MADRAN konuşmasına II. yarıyılın hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak başladı.

          Okul müdürlerine dönem boyunca gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür ederek 2018/2019 eğitim- öğretim II. yarıyılında bu gayretin de üzerine çıkarak çok daha başarılı işler gerçekleştirmelerini temenni ettiğini belirtti.

         Açılış konuşmasından sonra, gündem maddeleri ele alınıp yapılan çalışmalar değerlendirildi, eksiklikler tespit edilip çözüm önerileri görüşüldü.

         Şube müdürlerimiz toplantının devamında; I. yarıyıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler, kendi alanları ile ilgili gördükleri eksiklikler ve II. yarıyıl için yapılması gereken iş ve işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Okul Müdürlerinin sorularına cevapladılar.

        Toplantı sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet MADRAN toplantıya katılan Okul/Kurum Müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  

                   05-02-201905-02-201905-02-2019

Bozdoğan Hükümet Konağı BOZDOĞAN/ AYDIN - 0 256 414 26 43

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.